… is een gezellige, knusse ruimte voor kleine gezelschappen.

Onlangs zijn we gestart met een extra leuke uitdaging:

Sinds april beschikken we over een 2e  extra ruimte voor kleine groepen. Er zijn talloze ideeën om deze ruimte te gebruiken. Voor bijvoorbeeld workshops, kleine gezellige groepslunches, of kleine bijeenkomsten is deze nieuwe extra ruime uitermate geschikt. Leuk voor groepjes vanaf 5 personen tot max. 12 personen. (afhankelijk van de zaal indeling). De ruimte beschikt over dezelfde faciliteiten als De Zolder. Een flipover, wifi en een beamer, waar ook een laptop op aangesloten kan worden.

Deze nieuwe ruimte is bijvoorbeeld te boeken als 2e sub ruimte met  al dan niet in combinatie met de Zolder. Wanneer er gewerkt wordt op de Zolder tijdens een intensieve sessie, is het mogelijk om even lekker bij te komen in een extra knusse locatie, alwaar er even heerlijk geluncht kan worden.

Het is  fijn om even in een kleinere ruimte te kunnen brainstormen, in subgroepjes. En hoe leuk is het om heerlijk  te kunnen babbelen  na een  intensieve werksessie?

Dit is nu bij ons mogelijk! Afgelopen weken zijn we met al onze creativiteit aan de slag gegaan om van het voormalig winkeltje,  een sfeervolle multifunctionele ruimte te maken.

De Winkel! Is  Is een knusse ruimte als nieuwe locatie te vinden onder onze  sfeervolle  Zolder De Heerlijkheid. Deze ruimte is  het voormalig winkeltje. De Winkel! Is vanaf heden bij ons te reserveren.

Interesse ? Mail ons voor informatie naar info@weede.nl