… Trouwplannen? Wat leuk, … en gefeliciteerd!

Wellicht zijn wij de locatie voor jullie om JA tegen elkaar te zeggen!

Afgelopen jaren gingen  vele bruidsparen jullie voor, om hier de huwelijksdag te beleven. Samen met dierbare vrienden en familie.   

Wij zijn als locatie Zolder De Heerlijkheid is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Amersfoort. Vanaf de maand maart tot en met oktober toveren we onze locatie weer graag om in een romantische plek, waar het woordje JA centraal staat.  

 Leuk dat we verschillende bruidsparen mochten ontvangen op onze locatie. Ook hebben verschillende BABS van de gemeente Amersfoort het huwelijk mogen sluiten.

Op onze locatie mag je trouwen waar je maar wilt: in de stal..tussen de koeien, in de zijvleugel van de stal, waar je uitkijkt over de landerijen .. in het weiland, met uitkijk op de grazende koeien, bijvoorbeeld onder de hooitas , … tussen de kippen?

Bij ons is heel veel mogelijk.

De ceremonie kan zowel binnen als buiten gedaan worden. De receptie kan ook worden verzorgd op een mooie plek ergens op de boerderij waar je ook kunt eten, en bijvoorbeeld BBQ-en.

En als afsluiter van deze bijzondere dag kan er gefeest worden op de sfeervolle Zolder (tot 80 personen), voorzien van alle technische snufjes om er een mooi fuif van te maken .

Als deze locatie voor jullie dé locatie is, gaan we samen met jullie een leuk traject in qua voorbereidingen naar jullie huwelijksdag. Er kan namelijk veel werk uit handen worden genomen. Wij kunnen veel voor jullie verzorgen.

We werken met een professioneel team achter de schermen, zodat alles in de kleinste puntjes geregeld kan worden.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld aankleding, bloemen, bruidstaart, catering, trouwauto, noem maar op. Alles kan via ons verzorgd worden ..

Dit hoeft uiteraard niet. We geven als locatie namelijk veel ruimte om zelf ook veel te regelen. Wij passen alles aan naar eigen wens, onder jullie eigen regie. Op deze manier wordt jullie bruiloft een uniek feest, waar jullie nog heel lang naar terug blikken. Het is immers Dé dag van jullie leven.

Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden en meld je aan voor een bezichtiging, dan vertellen wij wat er allemaal mogelijk is.

Beleef de Gastvrijheid, Beleef Zolder De Heerlijkheid

cropped-zoldertrouwen7.jpgcropped-zoldertrouwen13.jpgbijgesneden-website4.jpg

bijgesneden-website5.jpg