… Trouwplannen? Wat leuk, … en gefeliciteerd!

Wellicht zijn wij voor jullie de extra locatie om JA tegen elkaar te zeggen!

Afgelopen seizoenen vele vele bruidsparen jullie voor, om hier een onvergetelijke dag te beleven. Samen met dierbare vrienden en familie.
Het voorjaar en de zomermaanden staan ​​geheel in het teken van het JA woord. Leuk dat we verschillende bruidsparen mochten ontvangen op onze locatie. Ook hebben verschillende BABS van de gemeente Amersfoort het huwelijken mogen sluiten.

Wij zijn als locatie Zolder De Heerlijkheid is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Amersfoort. Vanaf de maand maart tot en met de maand oktober toveren we onze locatie weer graag om een ​​romantische plek, waar het woordje JA centraal staat.

Op onze locatie mag je trouwen waar je maar wilt: in de stal..tussen de koeien, in de zijvleugel van de stal, waar je uitkijkt over de landerijen .. in het weiland, met uitkijk op de grazende koeien, of bijvoorbeeld onder de hooitas, … tussen de kippen?

Bij ons is heel veel mogelijk.

De ceremonie kan zowel binnen als buiten toegepast worden. De receptie kan ook worden verzorgd op een mooie plek ergens op de boerderij waar je ook kunt dineren, bijvoorbeeld BBQ-en.

En als afsluiter van deze bijzondere dag kan er gefeest worden op de sfeervolle Zolder (tot 80 personen), voorzien van alle technische snufjes om er een mooi fuif van te maken. Kijk op onze pagina “corona aanpassingen” mbt de maatregelen.

Dé locatie is, gaan we samen met jullie een leuk traject in qua voorbereidingen. Er kan namelijk veel werk uit handen worden genomen. Wij kunnen veel voor jullie verzorgen.

We werken met een professioneel team achter de schermen, zodat alles in de kleinste puntjes geregeld kan worden.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld aankleding, bloemen, bruidstaart, catering, trouwauto, noem maar op. Alles kan via ons verzorgd worden ..

Dit hoeft uiteraard niet. We geven als locatie namelijk veel ruimte om zelf ook veel te regelen. Wij passen alles aan naar eigen wens, onder jullie eigen regie. Op deze manier jullie bruiloft een uniek feest, waar jullie nog heel lang naar blijven kijken. Het is immers Dé dag van jullie leven.

Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden en kom  voor een bezichtiging, dan vertellen wij wat er allemaal mogelijk is.

Beleef de Gastvrijheid, Beleef Zolder De Heerlijkheid

cropped-zoldertrouwen7.jpgcropped-zoldertrouwen13.jpgbijgesneden-website4.jpg

bijgesneden-website5.jpg