Ontvangst:

Gasten en docenten worden bij boven in de zaal ontvangen. Er zijn  desinfecteermiddelen  aanwezig, desinfecteer je handen voor binnenkomst.

Docent meldt zich bij de gastheer, -vrouw en krijgt uitleg over de richtlijnen en wordt op de hoogte gesteld van de pauzetijden.

Docenten krijgen de docenten-kit in een gedesinfecteerde sealbag  (afstandsbediening, stiften, borstel, pen). Daarbij ontvangt de trainer bij incheck op locatie een registratieformulier. Hij/zij zorgt ervoor dat dit wordt ingevuld door alle deelnemers.

• Het formulier wordt tijdens de koffiepauze opgehaald door een van onze medewerkers

• Gegevens worden uitsluitend gebruikt voor eventueel bron- en contactonderzoek.             

 • Als het formulier met toestemming van de gast wordt ingevuld, wordt deze 14 dagen bewaard. Hierna worden de formulieren en gegevens vernietigd.

Hygiënemaatregelen worden d.m.v. diverse communicatiemiddelen geuit.

Ventilatie en luchtverversing:

Onze locatie voldoet  aan:

• Verversing in de zaal per m3/h voldoet ruimschoots aan de richtlijnen.

• 100% verversing van buitenlucht in de zaal

• “Vuile” lucht wordt via een separaat kanaal naar buiten afgevoerd.

• Recirculatie van buitenlucht is nihil of wordt tot een minimum beperkt.

 • Nachtventilatie staat aan.

Zaal

Gasten worden verzocht om in de zaal plaats te nemen. Desinfectie van handen is verplicht vóór het verlaten van de zaal. De zaalindeling is ingericht op anderhalve meter afstand. De nieuwe zaalcapaciteit varieert in bijvoorbeeld een examenopstelling gemiddeld van 7 personen  tot en met 15 personen. Verplaats geen meubilair. Iedere gast krijgt zijn eigen fles water in de zaal. Waterfles leeg? Deze kan omgewisseld worden bij de koffiebar, bij het keukenblok.

Lunch

Rekening houdend met de maatregelen, serveren wij een aangepast lunchbuffet tussen 12.00 en 14.00 uur.Met de docent wordt ter plekke de exacte lunchtijd besproken.

Eventuele dieetwensen of allergieën vernemen wij 2 werkdagen voor aanvang.

 Indien de lunchtijd niet voldoende veilig ingezet kan worden in de zaal,  kan deze in overleg op het terras ingezet worden.

Hygiene:

Schud geen handen ,hoest en nies in de binnenkant van je ellenboog Was je handen regelmatig. Gebruik papieren zakdoekjes

 Houd 1.5 meter afstand.

Niet stilstaan in de hal, loop altijd rechts, ook op de trap. Zoveel mogelijk aan de kant van de muur.

Maximaal 2 personen tegelijk in de toilethal aanwezig.

Gebruik het toilet niet voor persoonlijke verzorging en sociaal contact.

Onze medewerkers zijn extra getraind om te zorgen voor een veilige omgeving d.m.v. veiligheidsmiddelen zoals handschoenen, desinfecteermiddelen en mondkapjes voor het keukenteam. Desinfecteermiddel is aanwezig in de zaal, openbare ruimtes en toiletten. Alle oppervlakten, deurklinken, handgrepen, schakelaars, etc. worden doorlopend gedesinfecteerd.

Wij volgen de ontwikkelingen van het RIVM nauwlettend en, indien nodig, passen wij ons beleid hierop aan.

Met deze bovenstaande punten houden we samen Corona onder controle!

Pas goed op jezelf en zorg voor elkaar!