… Trouwplannen? Wat leuk, …en gefeliciteerd!

Wellicht zijn wij voor jullie de geschikte locatie om JA tegen elkaar te zeggen!

Afgelopen seizoen gingen vele bruidsparen jullie voor, om hier een onvergetelijke dag te beleven. Samen met dierbare vrienden en familie .
Het voorjaar en de zomermaanden stond geheel in het  teken van het JA woord. Leuk dat we veel verschillende bruidsparen mochten ontvangen op onze locatie.  Ook hebben verschillende BABS van de gemeente Amersfoort de huwelijken mogen sluiten.

Vanaf dit seizoen zijn wij als locatie Zolder De Heerlijkheid  een officiële trouwlocatie van de Gemeente Amersfoort.  Volgend jaar vanaf  de maand maart tot en met de maand september willen  we onze locatie  weer graag omtoveren tot een  romantische  plek, waar het woordje JA centraal staat.

Op onze locatie mag je trouwen waar je maar wilt: in de stal..tussen de koeien, in de zijvleugel van de stal, waar je uitkijkt over de landerijen.. in het weiland, met uitkijk op de grazende koeien, of bijvoorbeeld onder de hooitas,… tussen de kippen?

Bij ons is heel veel mogelijk.

De ceremonie kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. De receptie nadien kan ook worden verzorgd op een mooie plek ergens op de boerderij waar je ook kan dineren, of bijvoorbeeld kan BBQ-en.

En als afsluiter van deze bijzondere dag kan er gefeest worden op de sfeervolle  Zolder (tot  80 personen) , voorzien van alle technische snufjes om er een mooi fuif van te maken.

Mocht deze mooie plek voor jullie Dé locatie zijn, gaan we samen met jullie een leuk traject in qua voorbereidingen. Er kan namelijk veel werk uit handen worden genomen. Wij kunnen veel voor jullie verzorgen.

We werken met een professioneel team achter de schermen, zodat alles tot in de kleinste puntjes geregeld kan worden.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld aankleding, bloemen, bruidstaart, catering, trouwauto, noem maar op. Alles kan via ons verzorgd worden..

Dit hoeft uiteraard niet. We geven als locatie namelijk veel ruimte om zelf ook veel te regelen. Wij passen alles aan naar eigen wens, onder jullie eigen regie. Op deze manier blijft jullie bruiloft een uniek feest, waar jullie nog heel lang naar terug zullen kijken. Het is immers Dé dag van jullie leven.

Vraag naar onze mogelijkheden en kom vrijblijvend voor een bezichtiging, dan vertellen wij wat er allemaal mogelijk is.

cropped-zoldertrouwen7.jpgcropped-zoldertrouwen13.jpgcropped-website4.jpg

cropped-website5.jpg

        Beleef de gastvrijheid, Beleef “Zolder De Heerlijkheid”.