Corona tijd is een bizarre tijd. Voor ons allemaal.

Er is altijd een gelegenheid om wat te vieren, ook in deze Coronatijd.

Stap voor stap worden de maatregelen ietwat versoepeld voor de Horeca. Wij mogen na lange tijd weer onze binnen locatie aanbieden. I.v.m. de 1.5 meter maatregel is het door ons mogelijk om binnen op de Zolder maximaal 30 personen te ontvangen. 

Daarbij beschikken we ook over een fraai ruim terras. Ons terras is open voor groepen tot maximaal 50 personen. Dagelijks kunnen wij besloten groepen ontvangen tussen 9.00uur en 00.00uur. Kom heerlijk genieten van het zonnetje buiten op ons terras. Kijk voor meer info bij “zomerse buitenfeesten

 Voor ieders gezondheid moet er volgens goed protocol gewerkt worden, en dat houdt voornamelijk in dat er naast de hygiëne regels  we 1.5 meter afstand moeten houden.

Wanneer u bij ons heeft geboekt voor een partij/bijeenkomst buiten op het terras, wordt er door ons aan u als boeker gevraagd om een gastenlijst  achter de hand te hebben. En wij vragen u om uw gasten goed van de voren te melden, dat uw gasten – indien men klachten of symptomen heeft -, thuis te blijven. Mocht onverhoopt  een onderzoek bij ons komen, heeft u de gastenlijst tot 14 dagen na uw bezoek voor ons paraat.

Nog even enkele aandachtspuntjes:

  • Bij de ingang van het terras staan de handgels klaar. Graag bij binnenkomst even de handen geregeld ontsmetten.
  • Op het terras mag je uitsluitend zitten.. Volg de aanwijzingen van het personeel en we maken er een gezellige tijd van!

Verder:

  • Indien de maatregelen weer aangescherpt worden, zodat uw bezoek/bijeenkomst niet meer plaats kan vinden, dan is het ten aller tijde mogelijk de boeking door u kosteloos bij ons te annuleren.
  • Wanneer de maatregelen meer worden versoepeld- wat wij ook hopen – gaan wij hierin uiteraard weer mee in onze werkwijze en verzorgen we de partijen weer zoals we voorheen, zonder corona gewend zijn.

Met deze bovenstaande punten houden we samen Corona onder controle!

Pas goed op je zelf en zorg voor elkaar!