Corona tijd is een bizarre tijd. Voor ons allemaal.

Er is altijd een gelegenheid om wat te vieren, ook in deze Coronatijd.

Helaas moeten wij vanwege de nieuwe maatregelen van het RIVM m.b.t. Corona onze deuren tijdelijk gesloten houden, tot nader order

 Voor ieders gezondheid moet er volgens goed protocol gewerkt worden, en dat houdt voornamelijk in dat er naast de hygiëne regels  we 1.5 meter afstand moeten houden.

Met deze maatregel is het helaas niet mogelijk om een avondfeest met dans en DJ tot in de kleine uurtjes te boeken. Omdat het dan erg moeilijk wordt om voor u, uw gasten en voor ons,  om de 1.5 meter te kunnen blijven waarborgen.

Ondanks de wat beperktere bewegingsvrijheid zijn er talloze creatieve ideeën en mogelijkheden om er tóch nog een dynamisch feest van te maken.

Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk buffet, in combinatie met bijvoorbeeld een gezellig foto-, pub-, en of muziek quiz aan tafel met behulp van onze beamer en onze muziekinstallatie.

Onze binnen locatie  heeft met de huidige maatregel van 1.5meter een capaciteit van 30 personen. (ex. kinderen tot en met 11 jaar). (Normaliter zonder maatregelen is de capaciteit 80 personen)

 De zolder geeft door de houten spanten een rustieke en gezellige uitstraling en is voor een kleinere groep onder de 20 personen ook een prima locatie. Kijk voor meer info op deze pagina op “Feesten en Partijen

Wanneer u bij ons heeft geboekt voor een partij, wordt er door ons aan u als boeker gevraagd om een gastenlijst  achter de hand te hebben. En wij vragen u om uw gasten goed van de voren te melden, dat uw gasten – indien men klachten of symptomen heeft -, thuis te blijven. Mocht onverhoopt  een onderzoek bij ons komen, heeft u de gastenlijst ten aller tijde voor ons paraat.

Ook corona proof vergaderen is bij ons mogelijk. Tot een groep van 25 personen is het mogelijk om bij ons heerlijk te brainstormen met onderlinge afstand van 1.5 meter. Kijk naar onze mogelijkheden op deze pagina bij “Vergaderingen

Nog even enkele aandachtspuntjes:

  • Aan de deur en op Zolder staan de handgels klaar. Graag bij binnenkomst en tijdens het feest even de handen geregeld ontsmetten.
  • Drankjes worden uitgeschonken aan de bar, aan de bar mag er  maximaal 1 persoon tegelijk met een afstand van 1.5 meter  naast of achter elkaar wachten op uw drankje.
  • Op zolder en op het terras mag je uitsluitend zitten. Staan is niet toegestaan.
  • Staan tafels worden daarom niet opgesteld en niet gebruikt.
  • Met de huidige maatregelen is de eindtijd van het feest om 21.00 uur.
  • Meer dan 2 personen aan één tafel die binnen 1,5 meter van elkaar zitten zijn uitsluitend toegestaan als dit personen betreft die een gezamenlijke huishouding vormen. Er wordt tijdens het voorbereidingsgesprek doorgenomen wat de zaalindeling wordt, passend bij uw gezelschap.

Verder:

  • Indien de maatregelen weer aangescherpt worden, zodat het feest niet meer plaats kan vinden, dan is het ten aller tijde mogelijk de boeking door u kosteloos bij ons te annuleren.
  • Maar wanneer de maatregelen weer worden versoepeld- wat wij ook hopen – gaan wij hierin uiteraard weer mee in onze werkwijze en verzorgen we de partijen weer zoals we voorheen, zonder corona gewend zijn.

Met deze bovenstaande punten houden we samen Corona onder controle!

Pas goed op je zelf en zorg voor elkaar!