Corona tijd is een bizarre tijd. Voor ons allemaal.

Er is altijd een gelegenheid om wat te vieren, ook in deze Coronatijd.

Op 28 april zijn de maatregelen ietwat versoepeld voor de Horeca. We mogen ons terras openen . Dagelijks kunnen wij besloten groepen ontvangen tussen 12.00uur en 18.00uur. Kom heerlijk genieten van het zonnetje buiten op ons terras. Met daarbij bediening aan de tafels.

 Voor ieders gezondheid moet er volgens goed protocol gewerkt worden, en dat houdt voornamelijk in dat er naast de hygiëne regels  we 1.5 meter afstand moeten houden.

Wanneer u bij ons heeft geboekt voor een partij/bijeenkomst buiten op het terras, wordt er door ons aan u als boeker gevraagd om een gastenlijst  achter de hand te hebben. En wij vragen u om uw gasten goed van de voren te melden, dat uw gasten – indien men klachten of symptomen heeft -, thuis te blijven. Mocht onverhoopt  een onderzoek bij ons komen, heeft u de gastenlijst ten aller tijde voor ons paraat.

Nog even enkele aandachtspuntjes:

  • Bij de ingang van het terras staan de handgels klaar. Graag bij binnenkomst even de handen geregeld ontsmetten.
  • Drankjes worden uitgeserveerd aan de tafels op het terras.
  • Op het terras mag je uitsluitend zitten, binnen ( bij toiletbezoek) is het dragen van een mondkapje verplicht. Volg de aanwijzingen van het personeel en we maken er een gezellige tijd van!

Vooralsnog is het verder niet mogelijk om onze binnen locatie voor feesten en partijen te huren. M.u.v. trainingen en vergaderingen. We wachten af tot de versoepelingen van de maatregelen van het RIVM dit verder toelaat.

Verder:

  • Indien de maatregelen weer aangescherpt worden, zodat uw bezoek/bijeenkomst niet meer plaats kan vinden, dan is het ten aller tijde mogelijk de boeking door u kosteloos bij ons te annuleren.
  • Maar wanneer de maatregelen weer worden versoepeld- wat wij ook hopen – gaan wij hierin uiteraard weer mee in onze werkwijze en verzorgen we de partijen weer zoals we voorheen, zonder corona gewend zijn.

Met deze bovenstaande punten houden we samen Corona onder controle!

Pas goed op je zelf en zorg voor elkaar!